over ons

Toen Ronald Roosenboom in de zomer van 2020 kwam vragen of hij een stuk grond kon gebruiken om een aardbeien pluktuin te starten, viel dat in goede aarde bij Nicoline, Daan en Leo van Zorgkwekerij Kostelijk. Zij waren op zoek naar een uitbreiding met groente en fruit voor de deelnemers van hun Zorgkwekerij.

Ronald heeft een zeer ruime ervaring als projectleider van diverse grote tuinbouwprojecten in het Midden Oosten en Afrika en werkte de laatste jaren van zijn werkend leven als hovenier in Nederland.

Nu hij een jaartje ouder wordt is het tijd voor zijn grote passie: het kweken van groente en fruit en met name aardbeien in allerlei soorten en maten in de volle grond. Voor velen een openbaring dat aardbeien zó kunnen smaken!

Het tweede seizoen is bijna achter de rug en was weer een doorslaand succes: klanten kwamen van heinde en ver om – al dan niet met hun (klein) kinderen- aardbeien en tomaatjes te plukken. Maar ook de onbespoten groenten waren een enorm succes: geteeld in de volle grond, en dat proef je! Dit jaar mochten de klanten, na wat instructie, zelf hun groenten en kruiden snijden of plukken. We zagen veel blije gezichten en verser kan niet!

Ronald is tevreden en zit al weer boordevol plannen om nóg meer gewassen toe te voegen aan het assortiment. Kom vooral kijken vanaf begin mei 2023! En wil je op de mailinglijst? Stuur ons even een mail op info@pluktuinderijaardbeienzo en we houden je op de hoogte van de nieuwste oogst en de aanbiedingen.